Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Η εταιρία μας προσφέρει σύγχρονες διακοσμητικές προτάσεις στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων που στην βάση τους μετουσιώνουν τα «θέλω» τον πελατών μας και την οικονομική τους δυνατότητα σε ένα πραγματικά ευφάνταστο αποτέλεσμα.

Ακολουθούμε μια διαδικασία 4 βημάτων έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλήdecor 2και επιτυχημένη εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας:

A) Eξεύρεση κεντρικής διακοσμητικής ιδέας αφού ακούσουμε το τι πραγματικά έχετε φανταστεί.

Β) Υλοποίηση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού μέσω τρισδιάστατης σχεδίασης αλλά και  όλων των επιμέρους μελέτών.

Γ) Παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση όλων των δεδομένων και εναρμόνιση αυτών με τον διαθέσιμο προυπολογισμό.

Δ) Επισταμένη επίβλεψη του έργου έτσι ώστε να επιτευχθεί ακριβής υλοποίηση όσων έχουν προταθεί.

Ανατρέχουμε καθημερινά σε διεθνείς τάσεις και απόψεις ώστε να μπορούμε να σας τις προσφέρουμε απολύτως προσαρμοσμένες στο δικό σας γούστο και προσωπικότητα.

color block_2

Θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ορισμένες «συνταγές» ώστε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε σε ένα όμορφο και ισορροπημένο αποτέλεσμα αποφεύγοντας ενδεχόμενα λάθη.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις την δική σου gallery μέσα στο σπίτι. Επέλεξε ένα τοίχο του σπιτιού σου και επιχείρησε να τοποθετήσεις πίνακες διαφορετικών μεγεθών ή και σχημάτων χωρίς να αφήνεις μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Αγόρασε ενδεχομένως πρώτα τα υφάσματα επίπλωσης αλλά και κουρτινών αφήνοντας το βάψιμο για το τέλος επιλέγοντας και τα ανάλογα χρώματα στους τοίχους. Ο λόγος που ίσως θα πρέπει να ξεκινήσεις ανάποδα από ότι συνήθως, είναι ότι πιο εύκολα ταιριάζεις τα χρώματα των τοίχων με τα υφάσματα που έχεις αγοράσει, παρά να ψάχνεις για να βρεις τα κατάλληλα υφάσματα στο επιθυμητό χρώμα.

Μην επιλέξεις το ίδιο κατάστημα για να προμηθευτείς το σύνολο της επίπλωσης σου ιδιαίτερα όταν θέλεις να συνδυάσεις το παλαιό με το νέο(mix & match).

Κάθε χώρος και δωμάτιο του σπιτιού χρειάζεται μιά κεντρική ιδέα, δηλαδή ένα κομβικό σημείο, το οποίο θα τραβάει την προσοχή όποιου βρίσκεται μέσα στον χώρο.

Το σπίτι σου θα πρέπει να εκφράζει τον χαρακτήρα και το γούστο σου και όχι απλά μερικές έξυπνες ιδέες που βρήκες από άλλους.

Άν παρόλα αυτά οι παραπάνω οδηγείες πρός ναυτιλομένους φαντάζουν δύσκολες τότε εμπιστεύσου αυτό το όμορφο ταξίδι στα έμπειρα χέρια μας!

 

 

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν