Κόστος ανακαίνισης σπιτιού

Κόστος ανακαίνισης κουζίνας!

«Papandropoulos architects» μια εταιρία ικανή να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της. Είμαστε αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες και ποιοτικές εταιρίες του χώρου. Καλύπτουμε έα ευρύ φάσμα της μελέτης και κατασκευής προτάσσοντας τη συσωρευμένη εμπειρία μας.

Εδώ θα βρείτε κατ΄αρχήν μοναδικές προσφορές της εταιρίας μας από μήνα σε μήνα. Kάθε μήνα κληρώνουμε και προσφέρουμε ένα μοναδικό πακέτο μελετών ή εργασιών  σε ένα φίλο της  σελίδας μας  στο facebook. Θέλουμε να ανταμοίβουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη που εσείς τοσο απλόχερα μας δείχνετε. Κάντε like στη σελίδα μας και βγείτε δύο φορές κερδισμένοι.

Όλες μας οι δουλειές έχουν αρχιτεκτονική ταυτότητα. Είματε υπερήφανοι που δεν σας προσφέρουμε απλά απρόσωπα πακέτα εργασιών.  Δείτε τις σχετικές σελίδες και πραγματικά θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι μπορεί να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τα έργα μας εντός του χρονοδιαγράμματος και πάντα εντός του προυπολογισμού γιατί αποσκοπούμε σε περαιτέρω συνεργασία μαζί σας.

Επιμένουμε στην ολοκληρωμένη διαχείριση των τριών βασικών παραγόντων επιτυχίας των έργων μας: ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Προσφέρουμε ταχύτατους χρόνους παράδοσης κάνοντας την ανακαίνιση σπιτιού εφικτή με πραγματικά χαμηλό κόστος ανακαίνισης, ακόμα και εάν θελήσετε να παραμένετε στην οικία σας. Γιά ολοκληρωμένες κατασκευάστικές λύσεις δείτε τις σελίδες μας και επιλέξτε αυτό που πραγματκά σας ταιριάζει. Προσφέρουμε στον πελάτη τεράστια ευελιξία έτσι ώστε η ανακαίνιση σπιτιού που πραγματικά ονειρεύεται να μην παραμείνει στα χαρτιά

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού!

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού στο Κολωνάκι!

Κόστoς ανακαίνισης ντουλαπών υπνοδωματίου από 180€/μ2.

Κόστος ανακαίνισης μπάνιου κάτοψης 5.00μ2 με κόστος από 1950€(δείτε τη σχετική σελίδα μας).

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού : Απο 12.500€(Δές όλα τα πακέτα ανακαίνισης στη σχετική σελίδα μας).

Δείτε κόστος ανακαίνισης κουζίνας σε μοντέρνα χρώματα και συνδυασμούς καθώς και προτεινόμενες διακοσμητικές λύσεις.

.Δουλεύουμε με την μέθοδο «με το κλειδί στο χέρι» αποδεικνύοντας στους πελάτες μας ότι η σωστή οργάνωση και εκτέλεση ενός έργου, μικρού ή μεγάλου είναι η συνταγή για μια επιτυχημένη ανακαίνιση. Έτσι ο πελάτης επιλέγοντας τα υλικά βάσει προδιαγραφών τεχνικών και οικονομικών που εκείνος επιθυμεί έχει την δυνατότητα να παραλάβει έτοιμο το σπίτι του σε προκαθορισμένο χρόνο και κλειδωμένο κόστος ανακαίνισης.

Κόστος ανακαίνισης

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού βάσει τεχνικών και οικονομικών απαιτήσεων!

Κόστος ανακαίνισης μπάνιου

Κόστος ανακαίνισης μπάνιου

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν