Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου από μία εταιρία με τεράστια εμπειρία στα συγκεκριμένα έργα. Κατασκευάζοντας και ανακαινίζοντας πάνω από επτά πάνια τον μήνα είμαστε σε θέση να προτείνουμε πραγματικά μοναδικές λύσεις για εσάς που αναζητάτε την αισθητική μέσα απο την κατασκευή και ανακαίνιση. Με κόστος ανακαίνισης που δημιουργείται με βάση τις δικές σας απαιτήσεις και με αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας δεν μπορεί να μην συμπεριλαμβάνει την δικήμας ανακαίνιση μπάνιου σε ένα πραγματικά σφιχτό χρονοδιάγραμμα.

Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων και τσιμεντοκονίας δαπέδου του μπάνιου. Αποκομιδή μπαζών.

  • Σοβάντισμα ενός «χεριού» όλων των τοιχοποιιών.
  • Αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης με νέο, με  πολυστρωματική σωλήνα βαρέως τύπου, χωρίς ενώσεις & κολλήσεις για εγγυημένη εργασία ή με κουλούρα χαλκού βαρέως τύπου μονωμένη.
  • Αποξήλωση του παλαιού δικτύου αποχέτευσης & κατασκευή νέου δικτύου, με νέο σιφώνι δαπέδου και σωλήνα Φ100 βαρέος τύπου.
  • Τοποθέτηση των νέων πλακιδίων στο δάπεδο & τους τοίχους του νέου μπάνιου καθώς και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής (περιλαμβανεται μόνο η εργασία).
  • Βαφή της οροφής του μπάνιου με πλαστικό χρωμα και όπου πραγματικά απαιτείται(χαμηλό ύψος λουτρού, ανεπαρκής εξαερισμός κ.ο.κ.) με ειδική αντιμουχλική βαφη.

    Κόστος ανακαίνισης μπάνιου από 1950€.

Oι ανωτέρω τιμές ισχύουν για επιφάνεια δαπέδου μπάνιου 4,00-4,50μ2. Προσαρμόζονται δέ αναλόγως με βάση τη επιφάνεια.

 

Ανακαίνιση μπάνιου στην Ηλιούπολη

Aνακαίνιση μπάνιου στην Ηλιούπολη

Ανακαίνιση μπάνιου στην Ηλιούπολη

Ανακαίνιση μπάνιου στην Ηλιούπολη

 

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν