«Color block» δωρεάν απο την εταιρία μας τον Σεπτέμβριο!

27-08-15 0
color block_4

Οι τολμηρές αντιθέσεις χρώματος είναι μία κυρίαρχη τάση στην διακόσμηση σπιτιού. Επιλέξτε τολμηρές αντιθέσεις από έντονα φωτεινά χρώματα δοκιμάζοντας συνδυασμούς που θα σας συναρπάσουν. Οι αποχρώσεις αυτές θα μπορούσαν να συνδυαστούν και με μία ανανέωση της επίπλωσης σας. Εμείς υπέρμαχοι των δυνατών χρωματικών αντιθέσεων είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προτείνουμε σε εσάς όμορφες χρωματικές παλέτες εντελώς δωρεάν, σε μία προσπάθεια να δούμε τον χώρο μέσα απο την δικιά σας ματιά!

color block_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρία μας θα προσφέρει τον μήνα Σεπτέμβριο εντελώς δωρεάν μία πλήρη χρωματική μελέτη του χώρου και της επίπλωσης σας. Για να λάβετε αυτή την όμορφη προσφορά ενεργήστε σε τρία απλά βήματα:

1)Kάντε like στην σελίδα μας στο facebook εάν δεν έχετε ήδη κάνει!

2)Καντε like στο post μας  και σχολίαστε δηλώνοντας την συμμετοχή σας!

3)Κάντε share στους φίλους σας γνωστοποιώντας τον διαγωνισμό μας.

(προυπόθεση έγκυρης συμμετοχής η διενέργεια και των τριών βημάτων)

Αγαπητοί φίλοι η συμμετοχή στον διαγωνισμό μας έχει ξεπέρασει κάθε προσδοκία φτάνοντας τα 1000 likes και τις 200 περίπου καταγεγραμμένες συμμετοχές! Όλοι χρειαζόμαστε μία ανανέωση και αυτό αποδείχθηκε έμπρακτα και ένθερμα από εσάς! Η εταιρία μας θα πραγματοποιήσει την κλήρωση στις 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 και ο τυχερός θα ενημερωθεί με inbox! και το όνομα του θα αναρτηθεί στη σελίδα! Μέχρι τότε αναμένουμε και νέες συμμετοχές! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας έχουν εμπιστευθεί και μας έχουν αναθέσει την υπέροχη αυτή μελέτη πρίν ακόμα λείξει ο διαγωνισμός!

 

Σχολιαστε

Παρακαλώ συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία (*), δεν επιτρέπετε κώδικας HTML.

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν