Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων!

09-02-18 0
ESPA_1734
 «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Eνίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή μετά από δεύτερη παράταση που δόθηκε από το υπουργειο εώς και τις 15 Μαιου 2018. Ήδη η εταιρεία μας έχει συγκεντρώσει και διαχειρίζεται ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο επενδυτικών προτάσεων στους τομείς των τεχνικών μελετών και της κατάλληλης προετοιμασίας για το πρόγραμμα. Γνωρίζουμε τα θέματα σφαιρικά έτσι ώστε να μπορούμε να συμβουλεύσουμε, να αδειοδοτήσούμε αλλά και να κατασκευάσουμε το εργο σας, εξασφαλίζοντας μεγάλη τεχνογνωσία στην ομαλή ροή του προγράμματος!
Our company Papandropoulos Architects provide consulting services to customers and companies who are interested in financing investment projects using Greek goverment funds (Greek Investment law) & European Union funds (NSRF 2014-2020).
Η εταιρία μας Papandropoulos Architects προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες οικονομοτεχνικού συμβούλου σε επιχειρησιακά και αναπτυξιακά προγράμματα ΕΣΠΑ.
Έχουμε αποτελέσει εγκεκριμένα όργανα ελέγχου και πιστοποίησης ανάλογων προγραμμάτων ανταγωνιστικότητας του παρελθόντος, για λογαριασμό των Ενδιάμεσων Φορεων Διαχείρισης και πιστοποίησης αυτών.
Αποτελούμε πραγματική ομάδα αιχμής και εργαλείο στα χέρια εκείνων που έχουν αποφασίσει να υποβάλουν επενδυτική πρόταση στα πλαίσια αυτών των προγράμματων, αναλαμβάνοντας το σύνολο των διαδικασιών σχεδιασμού, χρηματοδότησης και υλοποίησης της τουριστικής μονάδας!

Σχολιαστε

Παρακαλώ συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία (*), δεν επιτρέπετε κώδικας HTML.

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν