Λέβητες τριπλής ενεργείας( ξύλο, πελλέτα, πετρέλαιο,φυσικό αέριο)

14-12-14 0
2612

H τιμή του πετρελαίου αλλά και όλων των συμβατικών καυσίμων (LPG, Φ. Αέριο), και η απότομη στροφή της αγοράς στην πελέτα με αύξηση της ζήτησης και της τιμής της, δημιούργησαν μία ασταθή αγορά. Το ξύλο από την άλλη πλευρά είναι πιο προσιτό σε πολλές περιοχές.

Οι λέβητες της σειράς BC3 μελετήθηκαν για την «ριζική» αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος σε βάθος χρόνου ! Αποτελούν εξέλιξη της ήδη πετυχημένης σειράς BCA, λεβήτων διπλής ενεργείας της ΔΥΝΗ Α.Ε.

Σχεδιάστηκαν ειδικά για την καύση όλων των τύπων στερεών καυσίμων με περιεκτικότητα σε υγρασία max 60% με χειροκίνητη φόρτωση (λιγνίτης, γαιάνθρακας, μπρικέτα, καυσόξυλα), αλλά και αυτόματη φόρτωση (αγροπελέτα, ξυλοπελέτα). Παράλληλα η δυνατότητα χρήσης συμβατικού καυσίμου με καυστήρα πετρελαίου/αερίου, που τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στην θύρα της εστίας καύσης, δίνει οριστική λύση στο ζήτημα θέρμανση, ειδικά σε νέα κτίρια. Αποτελεί σήμερα την οικονομικότερη απάντηση σε βάθος χρόνου, σε σχέση με όλες τις άλλες μεθόδους θέρμανσης ( γεωθερμία, αντλίες θερμότητας, ηλεκτρική θέρμανση νυκτερινού τιμολογίου).

Η σειρά BC3 είναι διαθέσιμη σε τρία τυποποιημένα μεγέθη 30-40 kW, 50-60 kW και 70-80 kW. Μεγαλύτερα μεγέθη διατίθενται κατόπιν παραγγελίας.

Πηγή: B2 green

Σχολιαστε

Παρακαλώ συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία (*), δεν επιτρέπετε κώδικας HTML.

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν