Η εταιρία – Παπανδρόπουλος Αρχιτέκτονες

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν

 

Ο Χαράλαμπος Παπανδρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και αποφοίτησε από τη σχολή των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου το 1996.
Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο University College του Λονδίνου(UCL) σε οργάνωση και διοίκηση κατασκευών. (Msc in Construction Economics and Management). Αποτέλεσε στενό συνεργάτη του αρχιτέκτονα μηχανικού Νικολάου Παπανδρόπουλου για πολλά χρόνια.

Συνεχίζοντας μια μακρόχρονη παράδοση στον τομέα της αρχιτεκτονικής μελέτης  έργων κατοικίας  με νέο όραμα και προσανατολισμό ιδρύει το 2000  την εταιρία  «Papandropoulos-architects».

Αντικείμενο της εταιρίας – Παπανδρόπουλος Αρχιτέκτονες η ανάπτυξη, η μελέτη, η κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών οικοδομικών έργων.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβούλου σε ένα ευρύ φάσμα της αρχιτεκτονικής τεχνολογίας, καθώς και σε επιχειρησιακά και αναπτυξιακά προγράμματα.

Η Εταιρία – Παπανδρόπουλος Αρχιτέκτονες συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο μεσιτικών γραφείων εξεύρεσης και προώθησης ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό με αποκλειστικό σκοπό, την συνολική και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της και την παροχή σ” αυτούς υπηρεσιών που να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

 

babis_0569_mod

Κάθε πελάτης ένα όραμα

Κάθε όραμα μια ιδέα

Κάθε ιδέα ένα μοναδικό προϊόν